Aludtál már fán? Most itt az alkalom!

Nem csak a gyermekek álmodoznak arról, hogy a fák lombjai között bunkerezzenek. Felnőttként is megvan a varázsa a lombházakban töltött éjszakáknak. Különösen akkor, ha az ember fia egyébként valamelyik folyton nyüzsgő városban él. A természet közelsége szinte sehol máshol nem élhető át olyan intenzíven és valóságosan, mint egy erdei, vagy erdei szomszédságú lombház szállás falai között.

 

Ráadásul ma már a bájos természetesség mellett a legtöbb lombház szállás rendkívül jól felszerelt, sőt akadnak közöttük olyan is, melyek egészen profi szinten hozták összhangba a természetet a luxus kényelemmel.

Az Árnyas Dió Lombház Verőce (újabb nevén Verőcei Lombházak, hiszen már több is van) nyaralóövezeti részén várja vendégeit. A romantikus, egyben családias kialakítású lombházból mesebeli zöld, erdei kilátás gyönyörködteti a szemet.

Emese és Feri, a lombház alkotói

Dunakanyarban egyedülálló lehetőség, hogy élő fán töltheti az éjszakáit. Mindezt teljesen komfortos közegben, konyhával, fürdőszobával és fűtéssel felszerelt házban. Az alvóhely elsősorban az ablakkal rendelkező galérián, valamint a lakótérben egy kihúzható dupla ágyon biztosított.

A fürdőszobában egyedi mozaikkal kirakott zuhanykabinban frissítheti fel magát. A teakonyha minden szükséges eszközzel felszerelt.

Az udvaron fa tüzelésű dézsafürdő várja, melyhez a hideg időben tűzifát biztosítunk. A dézsázás most is lehetséges, azonban a nyár, a strandszezon beköszöntével már tűzifát nem tudnak adni, ilyenkor inkább a víz hűsítő élményét érdemes kihasználni. Azonban a szalonnasütéshez kevesebb mennyiségű fa rendelkezésre áll. Ha grillezni szeretnének, javasolják, hogy faszenet hozzanak, erre a célra jobb az, mint a fa.

Foglalás: https://www.airbnb.hu/rooms/18502468

close

Ha mindig friss és ropogós híreket szeretnél, iratkozz fel hírlevelünkre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial