Saját élményeken és tapasztalatokon keresztül ismertetik meg a nagyérdeművel a BBQ & GRILL technika szépségét és finomságait. Ehhez fa- és faszén tűzeléses sütőket használnak, amelyekben érteni- és érezni kell a tüzet valamint parazsat egyaránt, hiszen ettől az ízvilágtól egyediek és ezért választják őket!
Fő profiluk a “Rendezvényi Étkeztetés”, ebbe a szakágazatba tartozik a fogyasztóval kötött szerződéses megegyezésen alapuló vendéglátó tevékenység ellátása, a fogyasztó által meghatározott helyen és eseti alkalommal.
Programjaik mindegyike izgalmas. Pattog a parázs, száll a füst, a környéket pedig belengi a sültek illata. A környezet családias, fesztelen és kötetlen.
Hogy is néz ki egy GRILLAKADÉMIA?
Kötetlen hangulatú, családias közegben történő gasztro műhely tevékenység, amit hatalmas nevetéssel és pompás hangulattal fűszereznek meg. Nem utolsó sorban pedig rengeteget esznek, kóstolnak és folyamatosan irodalmi magaslatokba emelik grilltudományukat! Általában 2 fős grillasztalokon dolgoznak, amiből van nekik 6 darab, így 12 főt tudnak foglalkoztatni.
Szolgáltatásaik:
KITELEPÜLÉS / CATERING: 20 és 400 fő közötti CATERING szolgáltatás nyújtása bárhol az országban. Pl.: esküvők, születésnapok, évfordulók, céges bulik és csapatépítők, stb.
GRILL & BBQ – EBÉDEK / VACSORÁK: ezek tematikus estek, ami köré bármit lehet szervezni. Több fogásos ételek, szezonalitás, borkósoltók/borvacsorák, sörkóstolók/sörvacsorák, gin estek, whiskey estek, rum estek, tenger gyümölcsei, nemzetek kajái, vendég séfekkel való szereplés. Ezt a saját helyszínünkön 10 és 20 fő között tudjuk megtartani.
WORKSHOP / OKTATÁS: ez lehet alapanyag és/vagy sütő oktatás, amikor bemutatózunk, nyílt napot tartunk, mindent megkóstolunk. Ilyenkor ki lehet próbálni a sütőinket, vásárlási tanácsokat lehet kérni tőlünk. Ezt saját helyszínünkön 10 és 30 fő között tudjuk megtartani.
GRILLAKADÉMIA: saját helyszínen, együtt készítjük el az előételt, főételt és desszertet. Ezt 10-12 fő között tudjuk megtartani a vendégeink számára. Ezt, hogy is kell elképzelni? Adott egy 2 személyes kamadó kerámi grillezővel felszerelt, mobilizált fából készült grillasztal, amin velünk egyszerre készítitek el a fogásokat. Ebből az asztalból van nekünk 6 db.
ELÉRHETŐSÉGEK:
Zákány Dániel – Chef: +36 (30) 408 4550
E-MAIL: