A Food Revolution új irányt mutat a gasztronómiában!

A pandémia mindannyiunk életébe beleszólt, és a hétköznapokat is új szokásokhoz, megoldásokhoz kényszerítette. Az egyik legmarkánsabb változás a mindennapi étkezésünkben történt. Az ételkiszállítás előtt még ritkán éltünk vele, de mostanra szinte mindennapos részévé vált az életünknek, azonban a kiszállított ételek minőségével sokan elégedetlenek voltak, érezve, hogy a kényelmi faktor néha a gasztronómiai élvezetek rovására megy.

Ebben a környezetben tűnt fel a Food Revolution, amely nem kevesebbet tűzött ki célul, mint a fine dining minőség elérhetővé tételét az otthonunkban. A vállalkozás alapítói, Gáspár Gábor, Botond Balázs és Kuminecz Gábor felismerték, hogy az emberek vágyakoznak a prémium minőségű ételek iránt, még akkor is, ha otthon ebédelnek vagy vacsoráznak. A Food Revolution nem csak a gyomrunkat, hanem a lelkünket is táplálja, és egy olyan jövő felé vezet minket, ahol a kényelem és a környezettudatosság kéz a kézben jár.

(Fotó: Sebestyén László)

Gáspár Gábor kezdetben csak magának és barátainak szeretett volna olyan minőségi ételeket szállítani, amilyeneket a legjobb éttermekben kapnának. Amikor barátai nem voltak hajlandók belevágni, ő maga döntött úgy, hogy megteszi. Így született meg a Food Revolution ötlete, amely hamarosan egy komoly vállalkozássá nőtte ki magát.

A cég alapelvei a prémium minőség, a változatos kínálat és a fenntarthatóság. A séfek, akik a csapat részét képezik, tapasztaltak és elkötelezettek a fine dining mellett. Az alapanyagokat gondosan válogatják és nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy helyi termelőktől származó, magas minőségű alapanyagokat használjanak.

(Fotó: Fekete Antonio / Designfood)

Az ételkiszállítás során az üvegtálak használata nem csupán a környezettudatosságot tükrözi, hanem az ételek prezentációjához is hozzájárul. A visszaváltható üvegtálaknak köszönhetően a kiszállítás nemcsak kényelmes, hanem stílusos is.

A Food Revolution sikerét a folyamatosan növekvő kereslet is alátámasztja. Az ügyfelek körében népszerűek a klasszikus és modern ételek egyaránt, és a vegán és vegetáriánus opciók is nagy keresletnek örvendenek. Az étterem minőségű ételek megrendelése a Food Revolutionnél nem csupán étkezés, hanem élmény is, amelyet az ügyfelek visszajelzései is alátámasztanak.

(Fotó: Food Revolution)

Hogy az egész cikk ne csak a levegőben lógjon, elhatároztam, hogy én is kipróbálom a Food Revolutiont. És mit mondjak, nem csalódtam!  Egy barátom éppen fent volt nálam és mondtam, hogy kóstolja meg ő is:
– “Sok féle csirkehúst ettem már, de elmondhatom, hogy életem legszaftosabb és legomlósabb csirkéjét ettem. Nem is értem, hogy miért mondják erre, hogy száraz. A srácoknál tuti nem.”
A hús puha és ízletes, a zöldségek pedig frissek és ropogósak. És ami a legjobb: mindezek mellett még az egészségemmel is törődtek! Kalóriákat, tápanyagokat számoltak, így nem kellett aggódnom a súlygyarapodás miatt.

Mint egy lelkes kóstoló és immáron Food Revolution rajongó is, elmondhatom, hogy ilyen egyszerűen hozzájutni minőségi ételhez a F.R. előtt eddig esélytelen volt. Az egyik kedvenc ‘fícsöröm’, hogy nagyon pontosan érkezik a futár – akivel őszintén szólva még csak nem is találkoztam: az előző napi üvegtálait a lakás ajtaja elé raktam és ő észrevétlenül kicserélte a friss, aznapi ételekre. Boldogan ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy kis luxust csempészni az otthoni étkezéseibe!
Szóval, ha valaki egészségesen és finoman szeretne enni, vagy csak egyszerűen keres valami különlegeset, a Food Revolution a válasz.

A Food Revolution nem csupán egy ételkiszállító cég, hanem egy gasztronómiai élményt nyújtó márkává nőtte ki magát, amely a minőségi étkezés szerelmeseinek igényeit elégíti ki, miközben a környezetvédelmi szempontokat sem hanyagolja el. A vállalkozás alapítói és munkatársai elkötelezettek a szenvedélyük iránt, és ezt az elkötelezettséget minden egyes ételben megérezhetjük.

close

Ha mindig friss és ropogós híreket szeretnél, iratkozz fel hírlevelünkre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial